Om 57˙Nord

57˙Nord är ett båteventföretag. Verksamheten sjösattes 2017 efter att Rikard och Niclas klurat på en idé och sett ett lucka i utbudet av charterbåtar i Göteborg. 57˙Nord erbjuder en lyxigare och bekvämare båtupplevelse än vad traditionella RIB båtar gör. Företaget har en båt som rymmer upp till 10 passagerare och hemmahamnen är Klippan i Göteborg. 57˙Nord ordnar hela arrangemang med båten i centrum.

Niclas Franklin

Niclas är säkerhetskonsult och båtfantast. Som entreprenör såg han direkt att en Agapi 950 kunde fylla ett gap på chartermarknaden, och dessutom får han själv åka båt på arbetstid. Läs Mer…

Rikard Holmgren

Rikard är serieentreprenör och driver företag inom ekonomistyrning och redovisning. Han är också en av två delägare i 57˙ Nord. Läs mer…

Johannes Hofdell

Johannes är brand- och ambulansman och har varit skeppare på räddnings-och brandbåten i 12 år. När Johannes inte räddar liv och släcker bränder kör han gärna båt för 57˙Nord.

Tor-Leif Førde

Tor-Leif är utbildad Sjökapten och har har varit befäl i den norska kustbevakningen i flera år. Numera har han en cheftjänst på en oljeplattform i Nordsjön. På ledig tid är han ibland skeppare hos 57˙Nord.