Paket & Priser

Paket eller skräddarsytt?

Ni väljer själva om ni vill boka ett av våra färdiga paket eller skräddasy ett eget arrangemang. Båten är självklart alltid en del i våra event men sedan kan vi ordna det mesta i vattnen utanför Göteborg och längs Bohuskusten. Låt er inspireras av våra paket nedan. Välj något av dem rätt av,  använd dem som utgångspunkt eller hitta på något helt annat tillsammans med oss.

Vingaturen (2 timmar)

Vi åker från Långedrag eller Klippan till Vinga. På Vinga gör vi ett stopp på cirka en timma så du hinner gå upp till fyren om du vill. Ombord på båten eller på Vinga smakar det bra med något att dricka, som en öl, cider eller alkoholfritt alternativ. Den här turen kan vi göra när som helst under dagen eller på kvällen.

Pris 7 900 kr inklusive förfriskningar

Lunchtur till Marstrand (3 timmar)

Avfärd från Långedrag eller Klippan 11.00 och vi är framme på Marstrand cirka 11.45. Ni avnjuter en härlig lunch på någon av restaurangerna som vi förbokat. Vi lämnar Marstrand efter en och halv timme och ni är tillbaka i Göteborg cirka 14.00.

Pris 9 900 kr (tillkommer kostnad för lunch cirka 150-250 kr /person)

Pubrunda i Göteborgs skärgård (3 timmar)

En ordentlig runda med tre stopp på för dagen lämpliga ställen. Vi väljer två olika krogar i Göteborgs skärgård och tar det tredje stoppet i en naturhamn eller vid någon trevlig brygga för att dricka något gott ombord. Vi stannar ungefär en halvtimma på varje ställe.

Pris 9 900 kr inklusive dryck ombord (tillkommer kostnad för drycker på krogarna).

Bastubad på Vrångö (3 timmar)

En tur som passar bra så väl tidig vår som sen höst och så klart även hela perioden där emellan.

Vi lämnar Långedrag eller Klippan och styr ut mot den Södra skärgården. Vi tar en extra sväng runt Brännö, Styrsö och Donsö och några andra av öarna innan vi lägger till vid bastuflotten i gästhamnen på Vrångö. Här får ni spendera två timmar med relax, bastu och bad i havet innan vi tar er tillbaka till Göteborg. Självklart serveras drycker och tilltugg. Det går också utmärkt att lägga till mer tid för möte i angränsande konferensrum och lunch eller middag.

Pris 11 900 kr inklusive dryck ombord (kostnad  för dryck och tilltugg i bastun tillkommer).

Gourmetturen (4-5 timmar)

En perfekt tur för er som älskar god mat i vackra miljöer. Vad sägs om ett glas bubbel ombord på väg till första restaurangen? Därefter blir det förrätt på ett ställe innan vi sätter oss i båten igen för att åka vidare till nästa restaurang där ni avnjuter en härlig huvudrätt. Vi rekommenderar så klart rätter som sill, skaldjur och fisk. Men det finns självklart också kött och vegetariska alternativ. Slutligen lägger vi till vid något trevligt ställe i en av Göteborgs hamnar där efterrätt och kaffe serveras. Sedan fortsätter ni kvällen på egen hand.

Restauranger väljer vi tillsammans eller så låter ni oss välja ut de restauranger som vi tror passar ert sällskap bäst.

Pris 11 900 kr inklusive bubbel ombord (tillkommer kostnad för mat och dryck. Vi sätter gärna ihop menyer med dryckespaket så ni kan få ett paketpris för hela turen)

3 dagar i Bohuslän

En exklusiv resa för en mindre grupp (2-6 personer). Ett unikt tillfälle att uppleva en del av Bohusläns allra vackraste plaster. Ni disponerar båten med skeppare under tre dagar. Vi utgår från Göteborg och åker norrut med olika stopp längs vägen. Övernattar gör ni på tre olika skärgårdshotell. Hotellen har givetvis utmärkta restauranger som serverar de bästa råvarorna från Bohuslän. Många hotell har också härliga spaanläggningar.

Vilka destinationer och hotell vi väljer beror på tid på året, väder och vind samt särskilda önskemål från er. Våra skeppare guidar och berättar om de olika platserna vi besöker och passerar.

En tur kan se ut så här:

Dag 1

10.00 Avfärd Göteborg. Vid åker norrut genom Göteborgs skärgård, stannar till på Marstrand för lunch och en egen promenad på ön.

14.00 Vi åker vidare mot Klädesholmen och där checkar in på Salt & Sill, Sveriges enda flytande hotell, för den första övernattningen. Middag avnjuts i deras egen restaurang.

Dag 2

10.00 Efter en härlig frukostbuffé och kanske ett morgondopp åker vi vidare norrut genom flera mysiga passager och passerar ett antal pittoreska fiskelägen. Nästa stopp blir på Mollösund där ni kan vandra upp till utsiktspunkten eller den gamla kvarnen innan det är dags för lunch på någon av restaurangerna på bryggan.

14.00 åker vi vidare till Käringön som ligger längre ut i havsbandet. Vi rundar Måseskär med sin karaktäristiska fyr på vägen. Väl framme checkar ni in på hotell Lotsen som ligger mitt i hamnen. Upptäck den helt fantastiska ön på egen hand innan middagen på en av Bohusläns absolut bästa krogar, Peterson`s

Dag 3

10.00 Sista etappen åker vi mot Smögen. Vi passerar Gullholmen, Grundsund, Bohus Malmön och andra kända fiskelägen och stannar till på ett lämpligt ställe för lunch. Till slutar angör vi Smögen och lägger till vid den välkända bryggan. Ert bagage hämtas upp och ni promenerar eller åker bil den korta vägen till Smögens Hafvsbad där ni checkar in och njuter i deras fantastiska spaavdelning.

Dag 4

Återresa till Göteborg i minibuss.

Pris på begäran.