Åka båt

Åka Båt

Vi ordnar din båttur precis som du vill ha den och sätter gärna ihop ett paket oavsett om du arrangerar en konferens, företagsevent eller en upplevelse för dina vänner. Här nedanför kan du se några exempel på olika arrangemang och vad de kostar.

Några exempel:

Skärgårdstur (2-2,5 tim)

Vi tar en tur i Göteborgs södra eller norra skärgård och gör ett stopp på någon av krogarna eller så lägger vi till på Vinga eller i någon naturhamn och äter något lätt ombord på båten.

Exempel: Tur till Vinga, 10 personer. Inkl. lättare mat och dryck. 9 500 kr

 

Halvdagstur (3-5 timmar)
Antingen håller vi oss i Göteborgs skärgård och gör ett längre eller flera korta stopp eller så tar vi oss till Marstrand, Åstol eller Klädesholmens för fika, lunch, middag eller annan aktivitet.

Exempel: Avfärd kl.11.30 från Långedrag till Marstrand. Vi åker genom Göteborgs norra skärgård och Albrektsundskanal och lägger till i hamnen. Där äter ni en affärslunch och tar en promenad på ön innan vi tar er tillbaka till Göteborg och angör Långedrag kl.16.00. 10 personer. exkl lunchkostnader. 13 000 kr

 

Heldagstur (7-9 timmar)

Ni disponerar båten som nu vill under dagen. Kanske ska ni ha en konferens i Göteborgs Skärgård eller på Marstrand och då ordnar vi transporten fram och tillbaka. Vi kan självklart också ta en längre tur till exempelvis Mollösund eller Kärringön. Ett tredje alternativ är ju att utforska Göteborgs södra och norra skärgård ordentligt med flera stopp.

Exempel: Avfärd kl. 08.00 från Långedrag och ankomst Mollösund 09.00. Ni har konferens under förmiddagen. 12.00 hämtar vi er för fortsatt färd till Kärringön där ni äter lunch och utforskar ön. Vi tar er tillbaka till Göteborg och angör Långedrag 16.00. Varför inte avsluta dagen med en trerätters middag på Långedrags värdshus. 10 personer exkl. kostnad för konferens och måltider. 19 000 kr

 

Båttaxi
Låt oss köra er en väg eller tur och retur till konferensen, middagen eller festen. Snabbt säkert och bekvämt.